Asbjørn

Asbjørn

Asbjørns sted på web . . blog

Alle skal jo ha blog for tiden, da kan jeg og....
Har jo flere steder på web hvor jeg tilbinger litt tid, men har aktiviteter utenom data også !

Datahjelp

DatahjelpPosted by Asbjørn 27 Aug, 2010 09:17:57
Selv om jeg pr dato jobber som sjåfør, så har jeg mekket med data siden 1975.
IBM PC kom først på 80 tallet, - noe som bør fortelle deg at jeg var tidlig ute smiley

Idag har jeg mekket med hundrevis av websteder, hjulpet litt her og litt der, både med tekniske løsninger, - oppsett, og tilpasning.

Dette er en hobby for meg, - og de store inntektene er ikke tilstede. Det betyr at de jeg hjelper slipper billig unna - fordi jeg synes det er morro å få ting til å virke !

Via Gmail.com kan du sende meg epost, bruk en krøllalfa etter a.aamot , og så gmail.com bakom der, så tenker jeg du får sendt meg en epost. ( hvorfor jeg skriver det slik ? jo , for å unngå søppelpost fra datamaskiner som scanner internett etter epostadresser de kan forsøple.)

Det hender også at noen kommer med en PC som ikke vil virke, er tregere enn den bør være, eller er så infisert av virus at bits og bytes omtrent renner ut av cd-rommen, og man må "snyte" maskina, slik den "snørrer" smiley ( seff; en rensing for virus er det som må til smiley )

De fleste saker jeg kommer borti klarer jeg å løse. Iallfall så lenge det dreier seg om Windows. Jeg bruker litt linux også , mest til å redde data fra harddisker som av en eller annen grunn ikke starter windows, og man må reinstallere, eller at disken ikke virker under windows.
Det hender at linux klarer å få tak i innhold på harddisker som windows ikke klarer å lese !

Jeg har og fått Microsoft MVP AWARD i 1997, 1998, og 1999 - ved å hjelpe andre med Visual Basic via nyhetsgrupper på nett .

Som radiointerresert var jeg og involvert i nærradioen i Florø en tid, og laget da et lotteriprogram for trekning av bingo, og andre typer lodd.
Dette er idag i bruk i mange nærradioer i Norge, og tildels i utlandet.

Så trenger du hjelp, kan jeg kansje hjelpe, - avhengig av hva det gjelder, og kapasitet !
Ha en god dag ! smiley
Ps : Du finner meg også på Facebook !

  • Comments(0)//a.aa-mot.net/#post7